Gräsroten 2018

16 NOV 2018 09:34
Svenska Spel betalar varje år ut 50 miljoner till ungdomsidrotten via Gräsroten. Nu är resultatet av utbetalningen 2018 här. Vi på Råda Ridklubb fick 8 620 kr och vill passa på att TACK alla er som stödjer oss via Gräsroten!
  • Uppdaterad: 16 NOV 2018 09:34

Tycker du också det är dags att vi får en lite större del av kakan...?! Du vet väl att det är du och alla andra som spelar hos Svenska Spel som bestämmer till vilka föreningar som pengarna ska gå!

Så här fungerar det
Det är enkelt att ansluta sig till Gräsroten. Välj upp till tre favoritföreningar som får ta del av pengarna. Det gör du enkelt på svenskaspel.se, i butik eller genom att ringa till Svenska Spels kundservice på 0770 - 11 11 11.

Poäng förvandlas till pengar
När du valt dina favoritföreningar spelar du som vanligt. Varje krona du lägger på ett spel omvandlas till 10 poäng som går till din favoritförening. Du kan bidra med upp till 40 000 poäng per månad. Du kan när som helst byta förening, men poängen du ”delat ut” stannar hos de föreningar du redan valt.

Stöd Råda Ridklubb du oxå!

Lediga stallplatser

Just nu har vi en ledig stallplats hos oss på Råda Ridklubb.

Välkommen att ansöka via vårt formulär som ni hittar här» .

Ansökan mailas in till This is a mailto link