NYA DATASKYDDSFÖRORDNINGEN GDPR

18 MAJ 2018 17:48
Inom idrottsrörelsen behandlar vi personuppgifter. De används bland annat till medlemsregister, bidragsansökningar, kölistor m.m.Den 25 maj 2018 kommer personuppgiftslagen (PUL) att ersättas av den nya dataskyddsförordningen GDPR.
  • Skapad: 18 MAJ 2018 17:48

Det finns regler för hur personuppgifter ska hanteras på ett tryggt och säkert sätt.

Riksidrottsförbundet RF har infört riktlinjer i en så kallad uppförandekod, som beskriver hur idrottsföreningar behandlar personuppgifter. Hela idrottsrörelsen ska följa uppförandekoden.

Råda Ridklubb informerar om GDPR, integritetspolicy och RF:s uppförandekod på här vår hemsida under rubriken "Personuppgifter".

Där beskrivs vilka personuppgifter vi hanterar, samt vilka rättigheter du har.

Lediga stallplatser

Just nu har vi lediga stallplatser hos oss på Råda Ridklubb. Två tillfälliga spiltplatser, fr.om. den 1/6-2019 samt en tillfällig boxplats fr.o.m den 1/7-2019.

Välkommen att ansöka via vårt formulär som ni hittar här» .

Ansökan mailas in till This is a mailto link