TLLSAMMANS I FODERKRISENS SPÅR

29 AUG 2018 17:08
Var med och stötta Råda Ridklubb du också – Köp RRK armband som pärlas av våra fantastiska ungdomar. De finns tre olika modeller och kostnaden är 150 kr per styck. Allt överskott kommer att gå till inköp av foder och strö. Alla bidrag är värdefulla!
  • Skapad: 29 AUG 2018 17:08

TLLSAMMANS I FODERKRISENS SPÅR – STÖTTA RÅDA RIDKLUBB!

Sommarens torka och varma väder har drabbat Sveriges bönder hårt och innebär kraftigt försämrade skördar. Priserna på foder och strömedel stiger lavinartat.

Personalen på Råda Ridklubb arbetar på att säkerställa foder o strömedel till våra skolhästar för kommande säsong. Vi räknar med att dessa förhöjda kostnader kommer att slå hårt mot klubbens ekonomi.

För Råda Ridklubb innebär detta att klubbens överlevnad sätts på sin spets. SÅ NU BEHÖVER VI MER EKONOMISK HJÄLP ÄN NÅGONSIN!

Beställningsinformation:

Armbanden finns att köpa i vårt klubbfik. Du kan även beställa via PM (personligt meddelande) via Råda Ridklubbs Facebook eller Instagram. Du kan även maila in din beställning till This is a mailto link OBS! Uppge namn, adress, och modell (PWR, 2GETHER ROSA eller 2GETHER BLÅ) i din beställning.

Kostnaden är 150 kr styck (eller mer 😊) . Frakt tillkommer med 15 kr.

Betalning:

Swisha totalsumman för din beställning direkt till 123 124 96 06, Ange: ARMBAND/ditt för- och efternamn. OBS: Samma namn som i din beställning.

Armbanden pärlas i den ordning betalningen kommer in.

Vill du vara med och stötta Råda Ridklubb på annat vis, kontakta oss gärna på This is a mailto link

TACK FÖR DITT BIDRAG!

Lediga stallplatser

Just nu har vi en ledig stallplats hos oss på Råda Ridklubb.

Välkommen att ansöka via vårt formulär som ni hittar här» .

Ansökan mailas in till This is a mailto link