Sponsring

SATSA PÅ RÄTT HÄST,
BLI SPONSOR FÖR RÅDA RIDKLUBB

I stallet gror och utvecklas barn och ungdomar i gemenskap. Förmågor som drivkraft och samarbetsförmåga växer sig starka. Våra ungdomar tränas tidigt i att ta ansvar, och gör det också. Visst är det roligt att tävla och bli en riktigt duktig ryttare, men det är kommunikationen och samspelet med hästen som är det viktigaste.

Ridsporten är Sveriges näst största ungdomssport och en av få idrotter där män och kvinnor, unga och gamla tävlar på lika villkor. Över en halv miljon människor rider regelbundet för motion och tävling. Genom att bli sponsor stödjer du vår strävan att ge främst barn och ungdomar en aktiv fritid. Råda Ridklubb har ca 350 ridande medlemmar i ridskoleverksamheten, en majoritet är flickor. Ditt bidrag hjälper oss att hålla en hög nivå på vår verksamhet och hjälper
barn och ungdomar att utvecklas i en meningsfull sport.

VÅRA OLIKA SPONSORPAKET

På Råda Ridklubb sätter vi mycket stort värde på våra sponsorer och gör allt för att ett partnerskap med oss ska
bli så värdeskapande som möjligt.

Vi har färdiga sponsorpaket, men skräddarsyr självklart även sponsoravtal för att det bli så bra som möjligt för våra
partners. Utöver de fasta sponsorpaket vi har skapat är vi givetvis intresserade av att hitta nya spännande
vägar som passar just dig.

Vid intresse att sponsra Råda Ridklubb kontakta oss på: This is a mailto link

SKYLTPAKET

(Införskaffandet och kostnaden för skylten står sponsorn för. Skylten ägs av sponsorföretaget.)

• Brons
    • Reklamskylt med företagets logotyp i stallfiket (0,10 x 0,20 m)
    • Logotyp finns väl synligt exponerad här på ridklubbens hemsida med länk till sponsorns hemsida.
  • Brons+
    • Reklamskylt med företagets logotyp i stallet (0,10 x 0,20 m)
    • Logotyp finns väl synligt exponerad här på ridklubbens hemsida med länk till sponsorns hemsida.

• Silver
    • Reklamskylt med företagets logotyp i Råda Ridklubbs ridhus eller paddock (1,10 x 0,60 m)

• Guld
    • Reklamskylt med företagets logotyp i Råda Ridklubbs ridhus och paddock (1,10 x 0,60 m)
    • Vid ett tillfällen per år annonsera/presenteras företaget i Råda Ridklubbs nyhetsbrev samt via klubbens Facebook-sida.

HEMSIDEPAKET

• Här på vår hemsida får företaget sin logotyp upplagd med länk till sponsorns hemsida.

HINDERPAKET

• Företaget får ett hinder uppmålat och märkt med sin logotyp. Hinder används såväl vid tävlingar som vid träning då företagsnamnet exponeras.

HÖPAKET

• En stor kostnad för oss. Många bäckar små, som det sägs i folkmun. Bidra med valfri summa höpeng. Det är vi tacksamma för!
  • Logotyp finns väl synligt exponerad på ridklubbens hemsida med länk till sponsorns hemsida.

KLÄDPAKET

• Sponsra personalens arbetskläder eller kanske stallvärdinnornas profilkläder.

VAD-SOM-HELST-PAKET

• Ni kanske bara vill skänka oss en summa: ni tänker på alla barn på RRK. Välkomna med era bidrag och stort tack!
  • Er logotyp finns väl synligt exponerad här på ridklubbens hemsida med länk till sponsorns hemsida.
Uppdaterad: 26 APR 2018 21:06 Skribent: Jennie Boqvist