100-KLUBBEN

SATSA PÅ RÄTT HÄST...

...stöd vårt projekt 100-KLUBBEN på RRK!

100-KLUBBEN är som en supporterklubb men med möjlighet till återbäring för alla som köper andelar!

100-KLUBBEN PÅ RRK består totalt av 100 andelar. Varje andel kostar 1.000 kronor och betalas av den medlem eller företag som vill vara med och stödja Råda Ridklubb och dess verksamhet.

Råda Ridklubb har idag ca 350 ridande medlemmar i ridskoleverksamheten, där en majoritet är flickor. Föreningen skapar möjligheter för dessa barn och ungdomar att utöva sitt intresse för ridsporten och samtidigt få med sig värderingar som ansvarstagande och hänsynsfullhet. Vi lär ut värdet av engagemang och fokus på djuren och uppgifterna i stallet, och samtidigt betonas hur både hästar och kamrater ska mötas med respekt och uppskattning.

Förra sommarens torka och varma väder har mer eller mindre satt klubbens överlevnad på sin spets så vårt behov av ekonomisk stöttning är stort, och vi tycker att jämställd sponsring borde vara en självklarhet, men det är det tyvärr inte! I dag sponsrar det svenska näringslivet idrotten med totalt sett sju miljarder kronor per år, och av dessa går bara 20 procent till tjejer.

Vi hoppas och tror att ni vill vara med och ändra på detta!

CHANS ATT VINNA!

Alla andelsägare i 100-KLUBBEN PÅ RRK deltager också i en exklusiv utlottning av fina priser. En andel i 100-KLUBBEN är lika med en lott, så ju fler andelar dessto större chans till vinst!

30 procent av andelsintäkterna går oavkortat tillbaka till andelsägarna i form av vinster som lottas ut bland andelsägarna. Årets vinster består bland annat av presentkort på Råda Ridklubb.

Som medlem i 100-KLUBBEN erhåller ni dessutom ett diplom som visar att du/ni är med och stödjer Råda Ridklubbs verksamhet, och därmed stödjer vår strävan att ge barn och ungdomar en aktiv fritid.

En andel i 100-KLUBBEN gäller under perioden vårterminen 2019 t.o.m höstterminen 2019.

Välkommen att teckna din andel redan idag genom att maila till This is a mailto link

Skriv ditt namn/företag, samt om det är ok att vi publicera ert namn eller ej på vår hemsida.

Uppdaterad: 05 MAJ 2019 18:10 Skribent: Jennie Boqvist