Välkommen till Råda Ridklubb!

Vi gillar hästkraft och vi värnar om att klubben ska vara en mötesplats för alla oavsett ålder, kön eller etnisk bakgrund. Inför hästen är vi alla lika!

Råda Ridklubb är en ideell förening som är ansluten till Svenska Ridsportförbundet och därigenom ansluten till Sveriges Riksidrottsförbund (RF). På RRK görs allt i föreningens regi. Ridskolan och all annan verksamhet drivs av föreningen. Styrelsen, de anställda och medlemmarna gör tillsammans en klubb med många aktiviteter.

Vår klubb präglas av kunnig och erfaren personal. Hästarna är anpassade för ett brett spektrum ryttare och även till våra utbildningsmål. Det finns allt från små shettisar till stora hästar som är pigga och snälla. Alla har de olika personligheter precis som våra ryttare.

Ridskolan på Råda Ridklubb har 31 lektioner i veckan, måndag-lördag. På söndagarna vilar ridskolehästarna och går i hagen hela dagen.

Råda Ridklubb erhöll 2002 Svenska Ridsporförbundets skylt för godkänd anläggning.

Uppdaterad: 26 APR 2018 20:11 Skribent: Jennie Boqvist