Medlemskap

Alla som nyttjar anläggningen på Råda Ridklubb måste vara medlemmar. Detta för att du t.ex. ska omfattas av en riktigt bra försäkring när du är hos oss. Som medlem får du också tidningen Häst & Ryttare hem i brevlådan.

Vi rekommenderar att även en vårdnadshavare till ridande barn blir medlem för att kunna företräda barnet och påverka föreningen via medlemsmöten, årsmöten osv. Barn under 15 år saknar rösträtt.

Vi tillämpar inte stalltjänst för våra ridskole medlemmar, men precis som andra idrottsföreningar så är vi beroende av ideella insatser. Att ställa upp på gemensamma städdagar eller som funktionär på tävlingar är två sätt som våra medlemmar kan bidra. Det brukar vara en trevlig gemenskap på dessa dagar - och så känns det alltid bra efteråt att ha gjort en insats för klubben!

Medlem blir du på något av följande sätt:

• Genom att anmäla dig till lektionsridning på Råda Ridkubb. Vi fakturerar då årsavgiften samtidigt med terminsavgiften för lektionerna.
  • Genom att mejla din anmälan till This is a mailto link. Vi skickar då en faktura på årsavgiften. För varje medlem ska följande uppgifter anges:
    • Namn
    • Adress
    • Personnummer
    • e-postadress (till målsman vid medlem under 18 år)

Våra olika typer av medlemskap:

• Enskilt medlemskap – Medlemskap för en person, junior eller senior (som senior räknas alla medlemmar från och med det år man fyller 18 år).
  • Familjemedlemskap – En familjerabatt för personer som bor på samma adress.

Medlemsavgifter 2018

Årsavgiften beslutas vid årsmötet, baserat på förslag som styrelsen presenterar. För år 2018 gäller följande belopp:

• Junior 250:-
  • Senior 360:-