Hoppa till sidans innehåll

Sommarbrev

06 JUL 2018 17:09
Nu börjar det närma sig sommarlov för skolhästarna och semester för personalen. Under sommarveckorna 28-32 kommer det finnas begränsat med personal på plats.
 • Uppdaterad: 06 JUL 2018 17:12

Vi svarar då i telefon i mån av tid. Det går bra att maila ditt ärende så återkopplar vi när möjlighet ges. Vecka 33 startar ridskolan igen!

Vi är redan igång med höstens planering och om du inte vill ha kvar din plats på
ridskolan till höstterminen så vill vi ha in din uppsägning senast den 10/7. Vid uppsägning under påbörjad termin, debiteras hela ridavgiften. Ryttare nekas delta på lektion om inte ridavgiften är förskottsbetalad.

Höstterminens tider: 13 augusti – 5 januari


HIPPO ACADEMY™ - nytt administrationssystem

Som vi tidigare har informerat om håller vi successivt på att gå över till ett nytt administrationssystem på ridskolan. Du som elev har nu tillgång till ett eget elevkonto i vårt digitala system Hippocrates. Är du under 18 år så är det målsman som har tillgång till kontot/inloggningen.

Höstterminens fakturor har mailats till samtliga ridskoleelever. Har du inte fått din faktura så kika i din skräppost, den är skickad ifrån hippocrates.se. Glöm inte att klicka på länken i mailet för att öppna fakturan. Har du inte fått något mail så har vi inte fått din mailadress. Hör av dig till oss på mail This is a mailto link.

Till en början så kommer ni säkert att uppleva att allt inte funkar fullt ut. Vi ber om överseende med detta då både ni och vi är ovana Hippo Academy-användare. Med lite träning kommer det i slutändan att bli enklare både för oss och för dig. Vi ska bara bli lite varma i kläderna först.


Avbokning och Igenridning

Reglerna för att få rida igen är följande:

 • För er som rider mån-fre skall avbokning ske senast kl. 12.00 samma dag som man skall rida. För er som rider på lördagar skall avbokning ske senast fredag kl. 16.00.
 • Avbokning lämnad i rätt tid ger chans till igenridning i mån av plats och hästtillgång, i samma eller lägre nivå än den ridgrupp som eleven tillhör.
 • Igenridning kan ske max 2 gånger inom samma betalningsperiod, i likvärdig grupp. Boka igenridningstillfället med någon personal/ridlärare på kontoret när du önskar rida igen, eller telefon (031-88 44 30) under telefontid 12.00 - 12.30 mån-fre
 • Det går bra att rida igen i förväg om man vet att man skall vara borta längre fram.
 • Avbokad teorilektion kan bara tas igen på annan teorilektion.
 • Avbokningar gjorda under en termin kan inte flyttas över och nyttjas för igenridning i efterföljande termin.

Medlemskap

Medlemskap i Råda Ridklubb är obligatoriskt för alla som nyttjar anläggningen och betalas per kalenderår. Genom ditt medlemskap är du automatiskt olycksfallsförsäkrad.

Medlemsavgifter 2018

 • Junior 250:-
 • Senior 360:-
 • Familj 3 personer 750:-
 • Fr.o.m person 4 i familj 174:-

 Till sist...vill vi passa på att önska er alla en riktigt skön sommar!

Petra med personal

 

Ladda gärna ner vår sommarbrev här »Skribent: Jennie Boqvist
Epost: Adressen Gömd

 

 

Råda Ridklubb har en egen
kollektion av klubbkläder som går att beställa från här

  

Koppla ditt medlemskap i Granngårdens kundklubb till Råda Ridklubb. Föreningen får då 2% i bonus på det du handlar! Lägg in Råda Ridklubb själv via mina sidor. 

 
 

FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER


 

 

 

Postadress:
Råda RK - Ridsport
Råda Säteri Stallet
43532 Mölnlycke

Kontakt:
Tel: +4631884430, 031884430
E-post: This is a mailto link