Policy för träning av privatekipage på Råda Ridklubb

• Tränare som håller träning på Råda Ridklubb skall vara väl förtrogen med skattemyndighetens regler för bedrivande av hobby/verksamhet. Råda Ridklubb ansvarar ej för träningar och eventuella redovisningsskyldigheter. (För information från skatteverket klicka här)
  • Tränare skall vara väl förtrogna med Svenska Ridsportförbundets normer för god ridning och hästhantering
  • Tränaren skall känna till och rätta sig efter de regler som gäller för ridning på vår anläggning. Ex skötsel av ridbanor såsom mockning, hindermaterial mm.
  • Vid all träning används godkänd hjälm och för ryttare under 18 år är säkerhetsväst obligatorisk vid hoppning
  • För att få nyttja Råda Ridklubbs anläggning krävs att medlemsavgift har erlagts för hela kalenderåret
  • Ridskoleverksamhet har alltid företräde till anläggningen
Uppdaterad: 15 OKT 2019 19:55 Skribent: Jennie Boqvist