top of page

Hjälp Råda Ridklubb genom att sälja häften!

Nu säljer vi Mölndalshäftet och Häftet i väster. I häftena finns fantastiska erbjudanden och det är enkelt att "tjäna" in pengarna som häftena kostar.V A R F Ö R ?

På grund av rådande situation i samhället är vi mer än någonsin i behov av hjälp. Hjälp oss hjälpa klubben att få in pengar till ökade kostnader för våra fina skolhästar och vår ridklubb, samtidigt som du själv kan spara lite pengar på dina egna inköp - en vinst för oss båda!


H U R OCH NÄR?

Vår vädjan och förhoppning är att alla ridande elever ska sälja MINST 1 häfte var (200kr/st). Men självklart vill vi att så många av våra medlemmar som möjligt hjälper till, oavsett om du rider på ridskolan eller inte.


Utlämning av häftena sker under tider i samband med ridlektionerna under vecka 10 och 11 i klubbfiket.


 

M Ö L N D A L S H Ä F T E T

Fantastiska erbjudanden och rabatter omkring Kållered, Lindome, Mölnlycke, Västra Frölunda, Sisjön och Kungsbacka. Här finns något för alla: shopping, sport, elektronik, mat mm.


H Ä F T E T I V Ä S T E R

Fantastiska erbjudanden och rabatter omkring Frölunda, Tynnered, Askim, Sisjön, Älvsborg, Högsbo, Hovås, Billdal och Särö. Här finns något för alla: shopping, sport, elektronik, mat mm.


 

Ett stort tack för din hjälp och ditt bidrag till klubben!

47 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page