top of page

Nu finns lediga stallplatser på Råda Ridklubb!

Stalla upp din häst centralt, nära till allt och med möjligheter till träning och gemenskap!


Som uppstallad på Råda Ridklubb har du tillgång till det fantastiska läget och vackra området kring Råda Säteri i Mölnlycke. Med ridvägar som åt ena hållet sträcker sig ut i de vackra bokskogarna i Rådaparken och åt andra hållet förbi Jungfruviken i Rådasjön ut i hela Delsjöterrängen.
Råda Ridklubb har 41 stallplatser där 18 är platser är till för privatägda hästar. På anläggningen finns en paddock på 38x60 meter och ridhus på 20x40 meter, samt fullt utrustad hinderpark. Det finns möjlighet till kontinuerliga träningar inom såväl dressyr, hoppning och tömkörning. Råda ridklubb arrangerar även regelbundna Pay&Jump, tävlingar och andra arrangemang.
Vår kunniga personal tar hand om utsläpp och insläpp samt 4 fodringar per dag. Din häst har möjlighet att gå tillsammans i mindre flock med andra privatägda hästar eller ensam i hage. Som inackorderad har du tillgång till många bekvämligheter på vår fina anläggning, dessutom är flera ytor uppvärmda. Till exempel vårt café med loungdel, flera förvaringsplatser, omklädningsrum och flera toaletter.
När man hyr stallplats hos oss är målet att man ska känna sig välkommen och trygg både som ryttare och hästägare. Vi älskar hästar och det viktigaste för oss är att ha hästen i centrum samt en vilja att hjälpas åt. Skulle något hända din fyrbenta vän så finns det många hästkunniga och hjälpsamma att fråga. Nu hoppas vi att du vill bli en av oss!
Ansökningsblankett och mer information hittar du här. Ansök om stallplats på Råda Ridklubb
71 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page