top of page

Råda Ridklubb söker samarbetspartners

Vi vill öka vår satsning på barnen och ungdomarna i föreningen. Därför söker vi samarbete med företag och organisationer för att utveckla och bygga ett sponsornätverk där vi kan hjälpa varandra.

Den senaste tidens kraftiga prisökningar slår hårt mot vår förenings ekonomi som redan är hårt ansträngd till följd av pandemin och skenande bränslepriser. Nu söker vi samarbetspartners för att kunna utveckla vår verksamhet.


Vill du vara med?

Som sponsor kan du till exempel bidra med pengar, hinder, ridutrustning eller priser till våra tävlingar. I gengäld får du synas med ditt varumärke i våra sociala kanaler, på vår webbsida och i våra utskick till medlemmar. Det finns även möjlighet att sätta upp skyltar i vår anläggning och på hindermaterial. Vi erbjuder sponsorpaket i olika nivåer och kan också skräddarsy sponsoravtal som passar för just dig och ditt företag eller din organisation. Kontakta styrelsen Kontakta styrelsen på Råda Ridklubb om du vill vara med. styrelsen@radaridklubb.se


I stallet gror och utvecklas barn i gemenskap

Hos oss rider cirka 250 barn och ungdomar i åldern 7-20 år. En mycket stor målgrupp med framtiden i sikte. I stallet gror och utvecklas de i gemenskap. Egenskaper som drivkraft och samarbetsförmåga växer sig starka. Våra ungdomar tränas tidigt i att ta ansvar, och gör det också. Hästar är stora djur med mycket kraft. De kräver tydlighet och stundtals snabba beslut. Dessutom pågår ett synnerligen intressant socialt spel kring dem. Forskning visar att framtidens ledare fostras just här. I stallet.

147 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page